Pankey

Tandlæge Pia Vorting er efteruddannet på The Pankey Institute for Advanced Dental Education i USA.

Efteruddannelsen er gennemført fra 2011 til 2013 med ialt 240 undervisningstimer.

Uddannelsen har dels et avanceret fagligt forløb, dels et filosofisk.

Pankey Instituttet underviser i helhedsorienteret tandpleje.

Comprehensive Dental Care betyder, at man ser på helheden, - såvel menneskeligt som fagligt. Vi har aldrig set et tandsæt komme ind af vores hoveddør. Vi har set mennesker. De kan have gode, dårlige, grimme, pæne tænder. Ondt i tænderne. Være bange for tandbehandling. Være bange for prisen for behandling. Være skamfulde over deres tandtilstand. De kan prioritere tandsundhed højt eller lavt.

Vores opgave er at forstå det enkelte menneskes ønsker, behov og bekymringer. Og at behandle den enkelte efter deres individuelle behov.

Helhedsorienteret tandpleje betyder også, at man fagligt ser på hele tandsættets tilstand, - ikke kun på et umiddelbart eller åbenlyst problem.

Pankey Instituttets grunduddannelse, Essentials 1 - 4, er en faglig uddannelse med stor vægt på bidfunktion, store rekonstruktioner og sikker og forudsigelig behandling og resultat.

En del af "Pankey filosofien" er rettet mod tandlægen, der forpligter sig selv til altid at gøre sit bedste, såvel fagligt som menneskeligt. Og til konstant at bestræbe sig på at lære og at blive så dygtig som muligt.

Læs mere på www.pankey.org