OM OS

Hos Tandlægerne Vorting er vi et team bestående af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, som står klar til at hjælpe dig med lige den form for tandbehandling du har brug for.

Pia Vorting
Pia VortingTandlæge og medejer
Jeg er uddannet fra Københavns Tandlægehøjskole i 1982 og har været klinikejer siden 1989. Kvaliteten i mit arbejde og den nære kontakt med nye såvel som gamle patienter er det vigtiste for mig. For altid at være helt opdateret efteruddanner jeg mig rigtig mange timer hvert år, og har blandt andet gennemgået en omfattende Pankey-efteruddannelse i USA, som fokuserer på langsigtede behandlingsplaner, der skal sikre vores patienter smukke og funktionsdygtige tænder hele livet. Jeg har specialiseret mig i komplicerede rekonstruktioner på patienter som mangler mange tænder, eller har problemer med bid og slid.
Nicolai Vorting
Nicolai VortingTandlæge og medejer
Jeg går meget op i at dygtiggøre mig, og være ajour med de nyeste behandlingsformer gennem efteruddannelse og faglig sparring med mine kollager. I dagligdagen forsøger jeg at skabe en rolig og tryg stemning, og tager mig altid ekstra god tid, hvis patienten er bekymret eller lider af tandlægeskræk.
Jeg udfører alle former for behandlinger på klinikken, men jeg har særlig interesse for krone- og brobehandlinger samt kirurgi. Derudover står jeg for flere dele af driften og økonomien.
Sandra Irving Pedersen
Sandra Irving Pedersen Tandlæge
For mig er det vigtigt at arbejde et sted med højt niveau af faglighed og dygtige medarbejdere. På klinikken er der altid mulighed for sparring, så patienterne får den bedst mulige behandling. Jeg gør meget ud af at dygtiggøre mig, via kurser og efteruddannelse, så alle behandlinger altid er helt up to date.
Jeg nyder at skabe en rar stemning for mine patienter og føler, at man kommer langt med en smilende attitude. Ikke alle synes, det er lige rart at komme til tandlæge, derfor skal vi gøre, hvad vi kan for at få den bedste oplevelse ud af besøget.
Mia N. Jensen
Mia N. JensenTandplejer (barsel)
Jeg er uddannet tandplejer i 2010 fra SKT Aarhus. Jeg har altid brændt meget for mit fag, og derfor føler jeg mig også godt tilpas på klinikken, da faglighed bliver prioriteret megt højt her. Jeg fokuserer specielt meget på parodontosebehandling, forebyggelse og generel diagnostik, men laver og mindre plastfyldninger. Jeg bestræber mig altid på at gøre besøget til en så behagelig oplevelse som muligt.
Lisbeth Wormstrup
Lisbeth WormstrupLendende klinikassistent
Jeg er uddannet klinikassistent i 2001 og har været ansat på klinikken siden 2002.
Jeg elsker mit daglige arbejde på klinikken, og er motiveret af de mange forskelligartede udforinger jobbet byder på. Jeg assisterer ved alle former for behandlinger og udfører selvstændigt forberedelse til og påsætning af kroner, alle former for aftryk, tandrensninger og bedøvelser. Som en del af min efteruddannelse har jeg taget kurser i ledelse, og er eksamineret coach. Foruden det tandfaglige er jeg en del af ledelsen på klinikken.
Katrine Rasmussen
Katrine RasmussenKlinikassistent
Jeg har været ansat siden 2013, men har oprindeligt en uddannelse som sygeplejerske fra 2000 hvor jeg arbejdede inden for sygeplejefaget indtil 2006. Derudover har jeg boet flere år i udlandet bl.a. Stockholm. 
Mine primære ansvarsområder er at assistere ved alle daglige behandlinger, kirurg og uddannelse af nyt personale. Jeg brænder meget for sundhedsfaget, og mener det er vigtigt at behandle alle patienterne omsorgsfuldt, og med respekt for deres individuelle behov.
Patrycja Sonnenfeld
Patrycja SonnenfeldKlinikassistent
Mine primære ansvarsområder er, at assistere ved alle daglige behandlinger og arbejder i receptionen, hvor jeg modtager alle vores patienter med et smil. Jeg er oprindelig født i Polen, men har slået mig ned i Danmark med min mand og vores to børn.
Tanja Friborg
Tanja FriborgKlinikassistent
Jeg har været ansat på klinikken siden 2018. Jeg nyder at arbejde et sted hvor der er styr på tingene og et hyggeligt fællesskab. Mine opgaver består i at assisterer ved alle daglige behandlinger – derudover er jeg hygiejneansvarlig og med til sikre at vi lever op til vores ISO-certificeringer samt alle lovpligtige hygiejnestandarder.
Mona Elbæk
Mona ElbækKlinikassistentelev
Jeg har været elev på klinikken siden april 2019 og er igang med at tage klinikassistentuddannelsen i Kolding. Jeg trives godt med de mange nye opgaver og udfordringer man bliver præsenteret for på en tandlægeklinik, og kan på nuværende tidspunkt assistere til næsten alle typer behandlinger.
Angela Stjerne Døhr
Angela Stjerne DøhrReceptionist
Jeg har altid arbejdet med kundeservice, og tilstræber at yde størst mulig service til gavn for alle vores kunder. Det ligger mig meget på sinde, at der er god stemning på klinikken, og alle får en god oplevelse, lige fra de træder ind ad døren og hele behandlingen igennem. Jeg går meget op i at det vi lover, holder vi.

Michael Vorting
Michael VortingAdministrativ medarbejder 

Jeg har været tilknyttet klinikken siden 1989 men er oprindeligt uddannet lic.agro fra Landbohøjskolen, København. Jeg har mange års erfaring inden for IT og administration i bl.a. finansverdenen. Derudover er jeg søn af klinikkens forrige indehaver, Ole Vorting, mand til nuværende ejer Pia Vorting og far til Nicolai Vorting.

BESTIL TID PÅ
+457582 0426

ELLER KONTAKT OS HER