Tandlæger

Pia Vorting

Stilling: Tandlæge - klinikejer siden 1989
CV: Født 1955, uddannet fra Københavns Tandlægehøjskole i 1982. Har i alle årene konstant opdateret min faglige viden med efter- og videre-uddannelse. Deltager i adskillige kurser og konferencer i ind- og udland hvert år. Har udviklet særlige kompetencer inden for implantatbehandlinger, samt omfattende krone-/brobehandlinger. Arbejder med langsigtede behandlingsplaner, der skal sikre vores kunder egne smukke og funktionsdygtige tænder hele livet. Er kursusgiver for tandlæger og klinikassistenter. Pia har gennemgået en omfattende Pankey-efteruddannelse i USA.

Hvorfor lige TandlægeCenter Vorting ?
Jeg har i mange år arbejdet målrettet på at skabe en klinik, der yder en professionel service og behandling til vores kunder. Behandlingen skal være moderne og af høj kvalitet. Kunderne skal føle sig godt informeret og behandlet. Desuden har jeg arbejdet på at skabe en virksomhed, hvor medarbejderne føler, de udnytter deres evner, har mulighed for at udvikle sig og har et godt arbejdsmiljø


Sandra Irving Pedersen

Stilling: Tandlæge, på barsel
CV: Født 1988, uddannet fra Aarhus Tandlægeskole 2014. Har i et par år arbejdet på en klinik i Thisted med mange forskellige områder af almindelig tandbehandling.

Hvorfor lige TandlægeCenter Vorting ?
For mig er det vigtigt at arbejde et sted med højt niveau af faglighed og dygtige medarbejdere. Hos TandlægeCenter Vorting er der altid mulighed for sparring, så patienterne får den bedst mulige behandling.
Jeg nyder at skabe en rar stemning for mine kunder og føler, at man kommer langt med en smilende attitude. Ikke alle syntes, at det er lige rart at komme til tandlæge, derfor skal vi gøre, hvad vi kan for at få den bedste oplevelse ud af besøget.
Hos TandlægeCenter Vorting gør vi meget ud af efteruddannelse, så vi kan blive ved med at tilbyde det bedste til vores kunder. Jeg stræber efter hele tiden at videreudvikle mine evner, så behandlingerne kan udføres i højeste kvalitet.


Nicolai Vorting

Stilling: Tandlæge
CV: Født 1989, uddannet fra Københavns Tandlægeskole 2017.

Hvorfor lige TandlægeCenter Vorting ?
Jeg er søn af Pia Vorting. I det sidste år har vi talt meget om, at der er vigtigt som nyuddannet at arbejde et sted, som har et højt fagligt niveau og et stort fokus på kvalitet. Derved opnås den bedste start på karrieren som tandlæge.


Ida Gaardmand

Stilling: Tandlæge
CV: Født 1990, uddannet fra Københavns Tandlægeskole 2017.

Hvorfor lige TandlægeCenter Vorting ?
Jeg er studiekammerat med Nicolai Vorting. Da Sandra skulle på barselsorlov og min kæreste skulle studere i Kolding, var det oplagt at søge vikariatet.


Torben Lillie

Stilling: Tandlæge. Tilknyttet klinikken som ekstern kirurg.
CV: Født 1959, uddannet fra Århus Tandlægeskole 1985. Driver klinikken dinTANDLÆGE i Brande. Har en omfattende efteruddannelse i implantater og anden kirurgi.


Tandplejer

Mia N. Jensen

Stilling: Tandplejer. Mia er på barsel.
CV: Født 1986, Uddannet på SKT i Århus i 2010. Jeg har erfaring fra privat praksis, bl.a. 3 år på henvisnings klinik for parodontose. Jeg har løbende holdt mig opdateret via diverse kurser, med fokus på forebyggelse, slimhinde diagnostik, paradentose og mindre fyldninger. Hertil kan nævnes, at jeg inden uddannelse som tandplejer har arbejdet som klinikassistent, og også arbejdet ved en tandteknikker.
Ansvarsområder: Undersøgelser, tandrensninger og paradentosebehandlinger. Instruktør i tandrensning for klinikassistenter.

Hvorfor lige TandlægeCenter Vorting ?
Jeg har prøvet flere nicher indenfor faget, og følte det var tiltrængt med en ”fast base”, da muligheden bød sig for job hos TandlægeCenter Vorting, kunne jeg ikke sige nej. Jeg syntes straks at mærke at det var en god atmosfære, arbejdsgejst, høj faglighed og god sparing kollegaerne imellem. Jeg elsker mit fag, og vil gøre mit til at dit besøg på klinikken bliver så behagelig en oplevelse som muligt. Smilet er trods alt den korteste vej mellem to mennesker.


Stephanie Olesen

Stilling: Tandplejer. Barselsvikar
CV:
Ansvarsområder: Undersøgelser, tandrensninger og paradentosebehandlinger.

Hvorfor lige TandlægeCenter Vorting ?


Klinikassistenter

Lisbeth Wormstrup

Stilling: Klinikassistent. Ansvarlig for arbejdsplaner.
CV: Født 1977, uddannet klinikassistent i 2001, ansat siden 2002. Efteruddannelse: Ledelse, Eksamineret Coach.
Ansvarsområder: Assisterer ved såvel daglige behandlinger som operationer. Udfører selvstændigt forberedelse til og påsætning af kroner, alle former for aftryk, tandrensninger, bedøvelser med "the Wand".

Hvorfor lige TandlægeCenter Vorting ?
Jeg elsker mit job og de daglige udfordringer, fordi det udvikler mig fagligt såvel som personligt. og jeg motiveres i høj grad af at være med til at få teamet til "at spille", og at "knække de hårde nødder". Min største bonus er alle de mennesker, jeg kommer i kontakt med gennem mit job; det være sig kunder, leverandører eller mine skønne kolleger. Jeg sætter stor pris på at have en chef, der forstår at motivere de ansatte, delegerer ansvar, lytter til og respekterer ansatte såvel som kunder – som aldrig lader udviklingen gå i stå men derimod er med til at bane vejen for andre.


Katrine Rasmussen

Stilling: Klinikassistent.
CV: Født 1974, uddannet sygeplejerske i 2000 og arbejdet inden for sygeplejefaget indtil 2006. Boet flere år i Stockholm. Ansat som klinikassistent-elev i 2013. Færdiguddannet klinikassistent i 2015.
Ansvarsområder: Assisterer ved alle daglige behandlinger. Ansvarlig for kirurgi.

Hvorfor lige TandlægeCenter Vorting ?
Da jeg skulle vælge uddannelsessted, var jeg heldig at få en elevstilling hos TandlægeCenter Vorting. Det betød for mig, at jeg nu fik de bedste muligheder for at min uddannelse fik det høje niveau jeg stiler efter. Jeg oplever hos Tandlæge Center Vorting at jeg får mulighed for at bruge mine kompetencer fra tidligere, hvor det er relevant, samtidig med at den læringsproces jeg var igennem blev respekteret. Hos Tandlæge Center Vorting oplever jeg at alle behandlinger udføres på baggrund af en høj faglighed og en kompromisløs kvalitet, samtidig med at den enkelte patient mødes med nærvær og respekt - her er dog stadig plads til smil og humor i omgangen med både kollegaer og kunder. For en pose blandede bolsjer som mig, har det været inspirerende og motiverende at udlæres på en klinik der har så meget at byde på, både fagligt og personligt.


Patrycja Sonnenfeld

Stilling: Klinikassistent. På barsel, er tilbage i december 2018.
CV:
Ansvarsområder: Assisterer ved alle daglige behandlinger.

Hvorfor lige TandlægeCenter Vorting ?


Tanja Friborg

Stilling: Klinikassistent.
CV: Født 1987
Ansvarsområder: Assisterer ved alle daglige behandlinger. Hygiejneansvarlig. Sikrer at klinikken overholder alle lovpligtige hygiejnestandarder.

Hvorfor lige TandlægeCenter Vorting ?


Trine Østerlund

Stilling: Klinikassistent-elev.
CV:
Ansvarsområder: Assisterer ved alle daglige behandlinger. Indkøbs- og lageransvarlig.

Hvorfor lige TandlægeCenter Vorting ?


Administration

Angela Stjerne Døhr

Stilling: Receptionist
CV: Født 1956, uddannet i postvæsenet; har altid arbejdet med kundekontakt – bl.a. hos Post Danmark og senest i en klinik for fysioterapi. Ansat siden november 2006
Ansvarsområder: Kundeservice, aftalebooking og kundebogholderi samt en række administrationsopgaver.

Hvorfor lige TandlægeCenter Vorting ?
Jeg har kendt klinikken i rigtigt mange år og altid fundet, at her var en god atmosfære. Da stillingen blev ledig, følte jeg, at det var det helt rigtige for mig – og det har jeg ikke et øjeblik fortrudt.
Jeg tilstræber at yde den størst mulige service til gavn for alle vores kunder. Det ligger mig meget på sinde, at alle får en god oplevelse, lige fra de træder ind af døren og hele behandlingen igennem.


Michael Vorting

Stilling: Administrativ medarbejder
CV: Født 1956, uddannet lic.agro fra Landbohøjskolen, København. Mange års erfaring inden for IT og administration i bl.a. finansverdenen. Søn af klinikkens forrige indehaver, Ole Vorting – gift med Pia Vorting.
Ansvarsområder: Løn, økonomi og IT

Hvorfor lige TandlægeCenter Vorting ?
Det faldt helt naturligt, at jeg overtog en del af de administrative opgaver, da Pia overtog klinikken efter min far.